FOUNDED TO INNOVATE
SWC Eindhoven 2017

InnoSportLab De Tongelreep

Thuis van het meest geavanceerde zwembad in de wereld. Bij ons komen sport, wetenschap en de zakelijke wereld samen om de zwemsport te ontwikkelen en innoveren.

InnoSportLab de Tongelreep is dé plek waar zowel top als “gewone” zwemmers hun prestaties kunnen maximaliseren. We bieden hen hoogstaande prestatieanalyse, optimale trainingsfaciliteiten en blijven innoveren teneinde de zwemsport te verbeteren en kennis op te doen.

We werken nauw samen met nationale en internationale universiteiten om onderzoek te doen op verschillende gebieden. Door in een praktische setting interne expertise te combineren met wetenschappelijke kennis, komen we tot nieuwe inzichten. De krachtige combinatie van fundamentele kennis, praktisch onderzoek en dagelijkse analyses in de praktijk zorgen voor een succesvolle samenwerking.

InnoSportLab de Tongelreep biedt een groot scala aan mogelijkheden om zaken te doen. Het is de optimale omgeving om te testen, evalueren en producten te demonstreren. Daarnaast helpt ons extensieve netwerk u om uw bedrijf te koppelen aan de juiste partijen.

MIS NIETS!

Nieuws, giften, kortingen en veel meer. U schrijft zich enkel in voor onze nieuwsbrief.

INNOSPORTLAB DE TONGELREEP

Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX
Eindhoven, The Netherlands

Main office: 0031 40 238 11 53
Mobile: 0031 621 271 064

communication@innosportlabdetongelreep.com

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search